Libra Internet Bank a lansat o platformă de creditare inovatoare, uşor şi rapid de integrat de către orice posesor de magazin online şi care oferă clienţilor posibilitatea să obţină un credit online, în numai câteva ore.

Noua platformă de creditare a Libra Internet Bank oferă multiple avantaje atât pentru posesorii de magazine online, cât şi pentru clienţii acestora.

Clienţii magazinelor online au posibilitatea de a-şi achita cumpărăturile printr-un credit care se obţine rapid, online, direct din site. Formalităţile se realizează cu ajutorul chatbot-ului Libra Internet Bank, iar informaţii suplimentare se pot obţine prin serviciul de video banking. Creditele pot avea o valoare de cel mult 20.000 de lei, pe maximum 60 de luni, fără avans. Oferta este disponibilă atât pentru clienţii băncii, cât şi pentru clienţi noi.

Pe lângă creşterea vânzărilor, avantajele pentru posesorii de magazine online sunt că platforma de creditare Libra Internet Bank se integrează simplu şi rapid în majoritatea platformelor de e-commerce şi că primesc servicii dedicate de customer service de înaltă performanţă, pentru funcţionarea optimă a platformei.

Octavian Hera, Director Marketing&Digital, vorbeşte despre ce a stat la baza acestei iniţiative: “Am observat un apetit crescut pentru diversificarea modelelor de conversie în comerţul online şi am decis să venim în sprijinul comercianţilorşsi cumpărătorilor online, prin soluţiile noastre digitale. Aceasta platforma este un pas înainte pentru servicii bancare disponibile online, în orice moment al zilei şi acolo unde clientul are o nevoie concretă, nu neaparat în spaţiul tradiţional bancar.”

“Din dorinţa de a oferi clienţilor noştri soluţii de plată diversificate, simple, rapide, dar mai ales sigure pentru magazine şi platforma noastra online, am optat fără ezitare pentru Libra Internet Bank. Am găsit un partener de încredere, inovator şi apropiat ce a contribuit semnificativ la creşterea magazinului nostru.” Toader Bogdan, Marketing Manager Activ Invest SRL, distribuitor autorizat al produselor Samsung.

Libra Internet Bank continuă astfel ofensiva de inovare în bankingul online, cu scopul de a oferi clienţilor săi cele mai simple şi eficiente modalităţi de realizare a operaţiunilor bancare.

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)