Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că probabil marţi îi va trimite scrisoarea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pe tema creşterii inflaţiei, demers în urma căruia afirma săptămâna trecută că se aşteaptă să primească nişte răspunsuri.

”Cred că mâine o s-o trimit. Astăzi vreau să mă uit din nou, să nu fie vreo… greşeală gramaticală”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dacă experții erau așa buni, îi explicau ce este inflația. Sau îi recomandau niște cărți de economie.

El a mai spus că a redactat scrisoarea împreună cu experţi ”foarte buni”, refuzând să dea numele acestora.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, săptămâna trecută, dacă nu este îngrijorat de creşterea inflaţiei, el arătând că îi va transmite o scrisoare pe această temă guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, de la care aşteaptă să primească nişte răspunsuri.

Solicitat să comenteze faptul că România a înregistrat cea mai mare inflaţie din ultimii ani, respectiv 4,3% în ianuarie, şi întrebat dacă nu e îngrijorat, Dragnea a răspuns: „Da. E bine să întrebaţi şi BNR”.

„Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator cu nişte puncte de vedere adunate de la mai mulţi specialişti şi din partea mea. Şi vreau să primesc nişte răspunsuri. Nu vreau să discut acum pe genunchi pentru că e un subiect foarte important. Aş vrea să văd şi care a fost implicarea BNR în asta pentru că este o chestiune foarte serioasă”, a adăugat Dragnea.

RECOMANDĂRI/

inflatieradulescu
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)