Locuintele executate silit de banci incep sa ocupe o buna parte din piata imobiliara, numarul lor suferind o crestere impresionanta. Iar acest lucru se simte deja in piata imobiliara, preturile inregistrand scaderi semnificative, de pana la 4%, din cauza “surplusului” de apartamente.

In fiecare zi, doar la Tribunalul Bucuresti, se judeca cel putin 100 de executari silite.

Se preconizeaza ca la finalul acestui an vom avea 28.000 de case executate silit de banci. Daca in urma cu 3 ani bancile scoteau la vanzare 4 mii de imobile, anul acesta numarul lor ar putea trece de 16 mii, potrivit analistilor “In 2011, pe site-ul nostru a existat un numar de 4.000 de imobile executate silit, la nivelul intregului an, in grafic. In 2012 numarul acestora s-a dublat, la peste 8000, iar estimarile noastre pentru 2013 este ca se va ajunge la 16.000 de imobile executate silit”, afirma directorul comercal al site-ului www.executari .com

Casele nu sunt cumparate, de regula, la prima strigare si ajung sa se dea in final cu preturi ridicole.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)