Lucian Anghel, Economist Sef si Director al Directiei de Cercetare si Strategie a Bancii Comerciale Romane, a fost numit in pozitia de Presedinte al Directoratului si Director General al BCR Pensii. Numirea sa devine efectiva odata cu aprobarea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. In Ianurie 2012, Lucian Anghel a fost ales Presedinte al Consiliului Bursei de Valori Bucuresti.

 

Lucian Anghel si-a inceput cariera de bancher in 1996. A avansat treptat, ocupand functiile de consilier al presedintelui bancii, analist si trezorier adjunct. Din 2007 este economist-sef si director executiv al directiei de cercetare si strategie din BCR. Lucian Anghel a fost Membru in Bordul Director al Erste Asset Management si BCR Asset Management pentru 5 ani.

 

BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. a fost infiintata in anul 2007 avand ca obiect de activitate administrarea fondurilor de pensii administrate privat si a fondurilor de pensii facultative: Fondul de Pensii Administrat Privat BCR si Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS. BCR Pensii are in prezent un capital social de 185.000.000 RON, avand actionar majoritar Banca Comerciala Romana cu 99,9%.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)