Incepand cu mijlocul lunii aprilie, clientii Marfin Bank Romania au posibilitatea de a obtine credite ipotecare in lei, beneficiind de unele dintre cele mai competitive conditii de pe piata, prin intermediul promotiei Marfin Home, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

Creditul “Marfin Home” in lei este disponibil cu o dobanda fixa promotionala de 7% in primul an, urmand  ca aceasta sa devina variabila odata cu cel de-al doilea an al rambursarii. Astfel, rata dobanzii variabile la creditul Marfin Home va fi formata din ROBOR 3 luni + marja fixa de 4,5%, in timp ce  avansul minim este de 15%. In plus, clientii care aleg sa isi vireze salariul lunar la Banca, beneficiaza de o reducere a marjei fixe cu 0,30 puncte procentuale.

Exemplu de calcul:
Pentru un credit in valoare 200.000 lei, pe o durata de 35 de ani, rata lunara va fi 1.277,71 lei, calculata la dobanda fixa de 7%, urmata de o rata lunara de 1.612,73 lei, calculata la dobanda variabila de 9,33%p.a., DAE fiind 9,99%. Pentru rambursarea creditului, Banca ia in considerare o serie larga de venituri, in afara de cele salariale, inclusiv cele din chirii, dividende, contracte de management etc.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)