Marfin Bank Romania a raportat un profit net de 1.572 mil euro, in prima jumatate a anului 2012. Astfel, banca depaseste profitabilitatea inregistrata la nivelul intregului an 2011.

Depozitele au crescut cu 4%, la 187.883 mil euro, in timp ce imprumuturile au ramas la acelasi nivel, comparativ cu jumatatea anului 2011.

“Intr-un mediu economic extrem de dificil, atat pe plan local cat si pe plan European, Marfin Bank a reusit sa-si imbunatateasca profitabilitatea, oferind valoare adaugata portofoliului de produse si servicii.

Strategia noastra este sa atingem un nivel optim de eficienta, prin atenta monitorizare a costurilor si a riscurilor, precum si imbunatatirea permanenta a produselor si serviciilor oferite clientilor”, a spus Dl. Doros Ktorides, CEO Marfin Bank Romania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)