Emporiki Bank ofera in luna martie un bonus de 0,2 procente la dobanzile standard aferente depozitelor noi in lei sau valuta. Oferta este dedicata exclusiv femeilor. „Orice clienta care va alege Emporiki Bank pentru pastrarea economiilor va descoperi o oferta special creata pentru depozitele la termen. Astfel, pentru orice depozit standard constituit in luna martie, clientele (existente si potentiale) vor primi un bonus de 0,2% in plus fata de dobanda standard. Depozitul trebuie sa fie in valoare de minim 500 de lei, euro sau dolari SUA, iar termenul de constituire sa fie mai mare de o luna”, se afirma in comunicatul institutiei de credit.

Astfel, la depozitele in lei constituite de cliente Emporiki va achita dobanzi de 6,20% pe scadenta de o luna, 6,25% pe trei luni, respectiv 6,60% pe 12 luni. In cazul economiilor in euro, dobanzile practicate de banca pentru clientela feminina vor fi de 2,75% la o luna, de 3,40% pe trei luni, respectiv de 3,55% in celor constituite pe un an.

La depozitele standard, banca nu percepe comisioane de constituire sau de retragere la data scadentei. De asemenea, clientii bancii au posibilitatea de a opta pentru prelungirea automata a acestora, respectiv pentru capitalizarea dobanzii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)