MasterCard a incheiat parteneriate cu Vending Zone si Orange Fresh pentru introducerea platii cu carduri contactless MasterCard sau Maestro la vendomatele celor doi operatori, realizand una dintre primele implementari de acest din tip din regiunea Europei Centrale si de Est. Cei doi operatori sunt liderii segmentelor de piata pe care opereaza, iar plata cu cardul la vendomate a fost o solicitare constanta din piata in ultimii ani.

De acum, clientii celor doi operatori vor putea beneficia de o experienta la plata simpla si rapida, prin intermediul MasterCard contactless. Beneficiind de expertiza si suportul MasterCard, Vending Zone si Orange Fresh au implementat solutia de plata MasterCard contactless in colaborare cu furnizori de tehnologie din Romania, Grecia si Israel.

Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe, a declarat: “MasterCard studiaza piata de distributie automata de mai mult timp si am descoperit ca exista o nevoie reala in piata pentru plata contactless. Clientii solicita diversificarea metodelor de plata, multi dintre ei fiind in imposibilitatea de a-si cumpara snack-ul sau sucul dorit pentru ca nu aveau bancnotele potrivite. In acelasi timp, gestiunea numerarului de catre operatori este costisitoare, in special in ceea ce priveste monedele. Vending Zone si Orange Fresh si-au dovedit calitatile de lideri de piata si au reusit implementarea tehnologiei MasterCard contactless intr-un termen-record. Suntem foarte bucurosi sa ii avem drept parteneri in dezvoltarea comertului modern.”

In cadrul expozitiei Internet & Mobile World 2015, Vending Zone si Orange Fresh vor derula, impreuna cu MasterCard, campanii promotionale pentru produsele achitizionate cu carduri MasterCard sau Maestro contactless. Va invitam al standul MasterCard din cadrul expozitiei, in perioada 7-8 octombrie 2015.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)