MasterCard anunta ca va lansa, in a doua parte a anului, o optiune de plata in rate, o metoda inovativa de plata ce va pune la dispozitia consumatorilor posibilitatea de a avea acces la fondurile lor si de a-si extinde puterea de cumparare oricand doresc, intr-un mod foarte convenabil. Optiunea de plata in rate prin MasterCard le permite detinatorilor de carduri MasterCard si Maestro sa distribuie costul cumparaturilor in rate lunare egale, prin utilizarea cardului la plata, se arata intr-un comunicat de presa remis BankinNews.ro

“Rezultat al mai multor studii la nivelul consumatorilor si al consultarii cu asociatii ale consumatorilor, emitentii de carduri si alte companii din industria platilor, solutia de plata in rate prin MasterCard este un raspuns la nevoile consumatorilor si partenerilor de afaceri. Astazi, cu totii cautam sa imbunatatim experienta de cumparaturi: consumatorii cauta solutii flexibile de plata, care sa le satisfaca cerintele, mentinand un bun control asupra cheltuielilor” a declarat Andrew Buckley, head of core products al MasterCard in Europa.

Solutia le permite consumatorilor sa realizeze plati sigure intr-un mod relaxat, utilizand reteaua MasterCard si cardul bancar pe care il detin, distribuind rambursarea costurilor cumparaturilor neasteptate sau de valori ridicate in rate fixe lunare.
Serviciul de plata in rate prin MasterCard va fi implementat in anumite piete din Europa pe parcursul celei de-a doua jumatati a anului 2016. Nu se specifica daca Romania este pe lista tarilor in care se va implementa optiunea Mastercard.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)