Mastercard lansează mymastercard.ro, platforma digitală dedicată programului Premium & Business, care simplifică accesul posesorilor de card din segmentul Premium la oferte și experiențe de neprețuit, create împreună cu cei peste 115 parteneri de pe piața locală.

De peste 10 ani, programul Premium & Business le oferă deținătorilor de card Mastercard Gold, Platinum, World, World Elite, Business și Corporate, emis în România, oferte și experiențe de neprețuit, ce acoperă o varietate de categorii, precum Fashion, Gourmet, Entertainment, Beauty, Cadouri, Călătorii, Deco și Business & Dezvoltare Personală.

Mymastercard.ro este o soluție dinamică și interactivă, care integrează toate tipurile de carduri Premium și Business din portofoliul Mastercard, de la toate instituțiile bancare emitente de pe piață, pentru a afișa rapid ofertele disponibile pentru fiecare beneficiar, în funcție de cardul pe care îl deține. Clienții Mastercard Premium se bucură de avantaje, odată cu orice plată sigură și rapidă, efectuată cu cardul, la comercianții din program. Platforma mymastercard.ro este disponibilă atât în versiunea desktop, cât și mobil.

„În noul normal, plătim digital mai des și ne folosim, în general, de instrumente digitale mai mult decât oricând. De aceea, ne-am propus să aducem beneficiile programului Premium & Business mai aproape de clienții noștri Premium, iar mymastercard.ro este locul unde pot descoperi, în orice moment, o diversitate de oferte și experiențe, pe care le-am dezvoltat special pentru ei, alături de partenerii noștri”, a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)