Mastercard şi eMAG demarează cea de-a doua etapă a campaniei “Cumpărăturile deştepte îţi dau cadouri perfecte”, prin care încurajează plăţile electronice în rândul consumatorilor din România. Pentru prima comandă plătită cu un card Mastercard sau Maestro realizată pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicația eMAG, clienții sunt recompensaţi cu un Card cadou în valoare de 25 lei, dacă nu au efectuat alte plăți cu acest card pe această platformă după 1 februarie 2016. Campania din acest an face parte din strategia Mastercard de a oferi experienţe de plată superioare şi beneficii unice consumatorilor.

„Suntem încântați să ne continuăm parteneriatul cu eMAG în vederea extinderii și promovării plăților online.Creșterea pieței cardurior din ultimii ani demonstrează potențialul semnificativ al acestui sector și ne bucurăm că am contribuit încă de la începutla această dezvoltare. Acțiunile noastre de până acum și deschiderea tot mai mare a românilor față de modalitățile de plată electronică ne determină să ne continuăm strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii și servicii pentru a le oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență de plată online”, a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

„Prin continuarea acestui parteneriat cu Mastercard, încurajăm clienții eMAG să folosească online cardurile și să profite de simplitatea procesului de plată online. Cel mai important este că, astfel, clienții noștri economisesc timppe care îl pot petrece alături de cei dragi sau îl pot investi în dezvoltarea propriilor pasiuni”, a declarat Mircea Balica, Platform Manager eMAG România.

Clienții care fac achiziții online pe eMAG și utilizează un card Mastercard sau Maestro pot activa opțiunea Plata cu 1 click, beneficiind astfel de o soluție de plată simplificată și securizată, fără a introduce datele cardului pentru fiecare tranzacție – opțiunea Plata cu 1 click preia datele necesare autorizării tranzacției sub forma unui cod numeric criptat, asigurând o experiență de plată comodă, în condiții de siguranță deplină.

Campania se desfăşoară în perioada 1 martie – 15 aprilie 2017, iar prima achiziţie din această perioadă de pe eMAGrăsplăteşte utilizatoriicu unCardcadou în valoare de 25 lei. Se pot înscrie în cadrul campaniei toţi posesorii de carduri Mastercard sau Maestro, neutilizate după 1 februarie 2016 pentru plăți pe site-ul emag.ro, m.emag.ro și aplicația de mobil eMAG. Cardurile cadou nominale sunt valabile în perioada 15 martie – 31 mai 2017 și pot fi utilizate pentru achiziționarea oricărui produs de pe eMAG, cu excepția produselor din categoriile “Asigurări RCA online”, „Asigurări de călătorie” și „Supermarket”.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)