Mega Image anunta lansarea unei noi campanii in parteneriat cu MasterCard. Toti clientii care vor realiza cumparaturi din magazinele Mega Image sau Shop&Go prin intermediul cardului MasterCard sau Maestro in perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 vor avea sansa sa câstige premii in valoare totala de 80.000 euro.

Campania se desfasoara in magazinele Mega Image, Shop&Go, ABCool Food si Gusturi Românesti, iar inscrierea se va face automat pentru toti clientii care realizeaza cumparaturi din aceste magazine prin intermediul cardului bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta a acestuia. Mai mult, consumatorii care isi vor achita cumparaturile prin intermediulcardului bancar contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata, vor fi inscrisi in campanie cu doua sanse de câstig.

Mega Image si MasterCard vor rasplati fidelitatea clientilor sai cu Marele Premiu constând intr-un apartament in valoare de 60.000 euro si alte 10 premii constând in carduri prepaid reincarcabile alimentate cu suma de 2.000 euro.

“Campania Mega Image – MasterCard reprezinta pentru noi metoda perfecta de a imbunatati experienta oferita celor care trec pragul magazinelor noastre, experienta care nu consta numai intr-o larga gama de produse de cea mai inalta calitate, ci si intr-un proces de cumparare simplu si rapid. Plata cu cardul reprezinta una dintre cele mai facile solutii in acest sens si, alaturi de partenerii nostri, MasterCard, dorim sa ii rasplatim pe clientii care vor alege sa isi realizeze cumparaturile in perioada urmatoare cu ajutorul cardurilor MasterCard sau Maestro,” a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image

 “Platile cu cardul au efect benefic atât la nivelul economiei, cât si al consumatorilor, de aceea desfasuram pe plan local numeroase initiative de educatie financiara, dar si de stimulare a platilor cu cardul. Prin urmare, ne continuam initiativele derulate inacest sens prin aceasta noua campanie in cadrul careia detinatorii de carduri MasterCard sau Maestro pot realiza câstiguri prin simpla utilizare a cardului la plata cumparaturilor in magazinele Mega Image. Dorims a le multumim partenerilor nostri de la Mega Image pentru ca au recunoscut beneficiile platii cu cardul si ne sustin” a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

 

Campania se va desfasura in perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, iar tragerea la sorti a câstigatorilor va avea loc pe data de 19 februarie 2016.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)