MasterCard lanseaza un nou proiect dedicat incurajarii platii cu cardul, in parteneriat cu Lidl Romania. Astfel, incepand cu 16 noiembrie, in reteaua de magazine Lidl, platile cu carduri MasterCard si Maestro inscriu automat clientii Lidl in concursul ”Indeplineste-ti dorintele”, in care se pot castiga premii in valoare totala de peste 300.000 de lei.

”Plata cu cardul la comercianti in sfarsit incepe sa devina, o normalitate pentru romani. In completarea activitatilor si platformelor noastre lansate in acest an, ne bucuram sa oferim posesorilor de carduri MasterCard si Maestro o noua serie de motive pentru a tranzactiona rapid si in siguranta, prin campania din magazinele Lidl”,  a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager MasterCard pentru Romania.

Plata cu cardurile MasterCard si Maestro in magazinele Lidl vine cu numeroase avantaje – comision zero, usurinta in utilizare, rapiditate si siguranta.

Plata cu MasterCard si Maestro iti indeplineste dorintele

In perioada 16 noiembrie – 27 decembrie, posesorii de carduri MasterCard si Maestro care achizitioneaza cel putin un produs din gama Deluxe disponibila in toate magazinele Lidl din Romania, intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile oferite in cadrul concursului ”Indeplineste-ti dorintele”.

Printre marile premii oferite de catre Lidl Romania si MasterCard se numara un Audi A6, cinci televizoare smart TV Samsung si 10 telefoane Samsung Galaxy S6 Edge. Valoarea totala a premiilor se ridica la 301.083,06 lei, cu TVA si taxe incluse

Pentru mai multe informatii despre concursul ”Indeplineste-ti dorintele”, precum si regulamentul acestuia, va rugam sa vizitati site-ul oficial Lidl Romania: www.lidl.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)