MasterCard anunță extinderea rețelei de acceptare a MasterPass™ în România, prin integrarea suitei de servicii digitale în cadrul platformei Orange România, liderul pieței locale de telefonie mobilă, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro

În urma integrării MasterPass™, ce va avea loc în luna martie, consumatorii vor beneficia de o experiență la plată simplificată, din portofelele lor digitale MasterPass. Prin selectarea opțiunii “Cumpără cu MasterPass™” ca metodă de plată, utilizatorii nu mai trebuie să introducă informațiile de card și adresa pentru fiecare cumpărătură realizată online sau pe mobil, acestea fiind transmise securizat din portofelul digital al consumatorului către Orange prin intermediul MasterPass™.

 

Gabriel Ghita, MasterCard“MasterCard este unul dintre liderii globali ai tranziției către plăți digitale, produsele noastre inovatoare setând noi standarde în ceea ce privește conectarea consumatorilor cu soluțiile tehnologice ale viitorului. Ne bucurăm să avem în Orange un partener care explorează potențialul de inovare în universul digital al plăților și care ne împărtășește viziunea, de a oferi consumatorilor cele mai noi servicii,a le furniza beneficii și a le îmbunătăți experiența la plată– iar aceasta este esența unui parteneriat autentic.” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

MasterPass™ este prezent în 29 de țări la nivel internațional, iar între martie și septembrie 2015, tranzacțiile prin MasterPass™ în Europa au înregistrat o creștere medie lunară de 40%, demonstrând satisfacția și încrederea utilizatorilor faţă de acest produs.

“Clienții noștri folosesc din ce în ce mai mult plățile online, de aceea ne dorim să venim în întâmpinarea lor, să aducem inovația și progresul tehnologiei în toate interacțiunile lor cu Orange România. Portofelul digital, lansat în parteneriat cu MasterCard le va oferi celor care fac plăți frecvente online posibilitatea de a face o plată cu doar un click, o experiență de cumpărare rapidă și facilă pe toate canalele conectate.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

MasterPass™ este soluția digitală de plată a MasterCard care simplifică întreaga experiență de plată pentru consumatori, permițându-le să plătească cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass™ este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass™ oferă comercianților care doresc creșterea tranzacțiilor de cumpărare și a vitezei, o modalitate simplă de a accepta plăți prin portofele digitale emise oriunde în lume, oferind o experiență de cumpărare mai rapidă, ușoară și sigură, pentru clienții lor ocupați.

MasterPass™ oferă băncilor, comercianților și partenerilor o gamă largă de soluții de portofel digital – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizabile.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)