UniCredit Tiriac Bank va avea, incepand cu data de 1 august 2013, un nou Chief Financial Officer (CFO), in persoana Mihaelei Lupu, care a ocupat pana in prezent functia de Director Planificare & Control, in cadrul Departamentului Financiar al bancii.
Totodata, Mihaela Lupu a fost validata de catre Consiliul de Supraveghere al bancii pentru functia de membru al Directoratului.
Pozitia de CFO a fost ocupata, in ultimii 5 ani, de catre Stanislav Georgiev, care va aborda noi provocari in plan profesional odata cu incheierea mandatului in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Cariera lui Stanislav Georgiev (48 de ani) a inclus responsabilitati diverse in cadrul grupului UniCredit. In anul 2000 a devenit Chief Financial Officer al UniCredit Bulbank Bulgaria.
Este absolvent al Universitatii Chicago – Graduate School of Business (Executive MBA), al UMIST (Universitatea Manchester – Institutul de stiinta si tehnologie – BS in Servicii financiare) si al Universitatii de Economie Nationala si Mondiala (MS in Relatii economice internationale, cu specializare in Sisteme financiare internationale) din Sofia.
S-a alaturat UniCredit Tiriac Bank in anul 2007, in calitate de CFO/Vicepresedinte Executiv.

Mihaela Lupu (38 de ani) are o cariera impresionanta, de 15 ani in cadrul bancii, in diverse arii ale acesteia.

Si-a inceput parcursul profesional in Bank Austria Creditanstalt Romania ca analist financiar. Din 2007 pana in 2010 a coordonat departamentul Control Financiar si Sisteme Informatice de Management al UniCredit Tiriac Bank. In ultimii 3 ani a fost director al Directiei de Planificare si Control, coordonand planificarea strategica, bugetara, administrare a capitalurilor, monitorizarea performantei financiare si de business, activitatile de pozitionare de piata, analiza financiara, contabilitate de gestiune a costurilor, pregatire a rapoartelor de analiza financiara si performanta ale bancii.

Mihaela Lupu este, din martie 2013, membru in Consiliul de Administratie al UniCredit Leasing Corporation. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Relatii Economice Internationale.

Indeplinirea responsabilitatilor specifice pozitiei de membru al Directoratului va incepe dupa parcurgerea procesului necesar pentru obtinerea aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)