Piata bancara trece, ca majoritatea afacerilor prin grele incercari. Ce anuntam astazi? Millenium Bank Romania cauta clienti noi, iar ERSTE vrea sa plece din Ucraina. Millennium Bank a lansat o gama de oferte centrate pe achizitia de noi clienti.

Noul Depozit in lei de 5 stele, cu o maturitate de cinci luni si o dobanda de 6% pe an, insotit de deschiderea unui Cont de salariu, ofera noului client un cadou constand in suma echivalenta cu o dobanda anuala de 3%. In cazul in care este insotit de orice cont curent, Depozitul in lei de 5 stele aduce un cadou constand in suma echivalenta cu o dobanda anuala de 1,5%. De asemenea, in cadrul campaniei aniversare, Millennium Bank va rasplati cu un bonus de 200 de lei persoanele fizice care devin clienti si deschid un Cont de salariu la banca.

Campania are in centru pachetul Cont de salariu care ofera, printre altele, zero comision de administrare , zero comision pentru retragerile de la ATM-urile Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la ATM-urile altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center si zero comision de administrare , in primul an, pentru cardul de debit. In plus, prin facilitatea Card cu Bani inapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii.
ERSTE, gata sa paraseasca Ucraina?

Grupul bancar austriac Erste Group Bank, prezent si pe piata din Romania, ar putea decide pana la finele acestui an vanzarea diviziei din Ucraina, transmite Reuters. Mai multe banci occidentale (SEB, Swedbank si Commerzbank) au parasit deja piata din Ucraina sau si-au redus expunerea pe aceasta piata. Erste a preluat o mica banca din Ucraina in anul 2006 iar la jumatatea acestui an divizia sa avea active de 9,8 miliarde grivne (1,2 miliarde de dolari), ceea ce o plaseaza pe locul 22 in randul celor 176 de banci din Ucraina. in primele sase luni ale acestui an divizia Erste din Ucraina a inregistrat pierderi de 17,8 milioane de euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)