Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de depozitul promotional in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 7%. Produsul de economisire promotional poate fi deschis in oricare dintre sucursalele Millennium Bank si este disponibil pentru fondurile noi, pe intreaga perioada de vara 2012, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Depozitul este creat astfel incat sa permita clientului denuntarea in avans in orice moment, fara ca acesta sa piarda integral dobanda calculata.

„Acest depozit la termen promotional ofera clientilor nostri o varianta competitiva pentru plasarea economiilor in lei care nu sunt administrate prin Millennium Bank. Ne dorim sa devenim un partener solid pentru clientii nostri in ceea ce priveste economisirea, iar acest depozit ne permite sa ne atingem acest obiectiv important din punct de vedere strategic pentru banca”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include depozite clasice la termen cu dobanzi fixe, Depozitul Ascendent cu dobanda progresiva, care ajunge la 10% pe an in a sasea luna, depozitul „12 luni castigatoare”, care ofera plata lunara a dobanzii, conturi de economii clasice, cont de economii pentru copii cu dobanda anuala de 5%, precum si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii, alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)