Millennium Bank lanseaza un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala care incepe de la 8%, cel putin asa se promoveaza banca. Insa clientii trebuie sa citesca cu atentie aceasta stire. Cei “chibzuiti” pot fi inselati de “mici detalii”, pentru ca multi se vor inghesui atrasi de dobanda care pe hartie atinge pragul psihologic de 8%.

Insa, 8 % se transforma in 6%!

Cei care aleg sa constiuie un depozit la Millennium Bank pot beneficia acum de un depozit promotional in lei pe trei luni a carui dobanda anuala incepe de la 8% pentru prima luna. Insa, dobanda medie (cea pe care o primiti la final) a noului „Depozit Chibzuit” este de 6,03% pe an pentru perioada de trei luni, ceea ce nu mai reprezinta o dobanda mare, de interes pentru clientii care au inceput sa vaneze cele mai bune oferte. De fapt, dobanda se situeaza pe locul 14 intr-un Top al celor mai bune dobanzi la depozitele in lei pe 3 luni! Cea mai mare dobanda se ridica in prezent la aproape 7%!

Despre Depozitul “Chibzuit”

Depozitul promotional valabil pana la 31 martie 2013 ofertat de Millennium Bank se poate constitui doar din sume noi aduse in banca, de cep putin 2. 000 lei.

ATENTIE! In cazul lichidarii anticipate, dobanda va injumatatita dobanda primita va fi echivalentul a 50% din dobanda acumulata pana la momentul lichidarii anticipate. Retragerile partiale nu sunt permise!

Banca nu percepe comision pentru deschiderea si administrarea depozitului, insa esti comisionat pentru retragerea banilor cash: comisionul este de 0,5%, min 5 lei.

Atentie! Tot mai multe banci aleg sa se promoveze astfel, dar datoria ta este sa te informezi in detaliu despre fiecare produs pe care vrei sa-l accesezi.


 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)