Clientii Millennium Bank pot economisi acum pe termen scurt si mediu cu dobanzi anuale de pana la 5,5% pentru lei si de pana la 3,5% pentru euro, acestea fiind printre cele mai avantajoase randamente de pe piata. Banca a lansat un depozit promotional pe trei luni disponibil pana la finalul anului pentru fondurile noi. Dodanda sa ajunge pana la 5,4% pe an la lei si 3% la euro, in functie de suma economisita.

Pentru cei care doresc sa economiseasca pe termen mediu, Millennium Bank ofera acum un depozit promotional pe sase luni, disponibil pana la finalul anului atat pentru fonduri noi, cat si pentru fonduri vechi. Randamentul sau anual ajunge pana la 5,5% la lei si 3,5% la euro, in functie de suma economisita.

Toate aceste depozite promotionale recent lansate pot fi constituite in sucursale si prin Call Center. Banca nu percepe comision pentru crearea si administrarea depozitului, iar suma minima pentru deschidere este de 2.000 de lei sau 500 de euro.

Portofoliul de economisire al Millennium Bank include o gama variata de produse, printre care Contul de economii pentru copii cu dobanda anuala de 5% si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat. Banca ofera si bonus de dobanda de pana la 0,15 pp pentru depozitele la termen standard deschise prin intermediul serviciului Internet Banking.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)