Millennium Bank ofera companiilor cu o cifra de afaceri de minimum 500.000 de euro scrisori de garantie pentru participarea la licitatii. Clientilor nu li se solicita garantii materiale, iar limita maxima a plafonului pentru emiterea scrisorilor de garantie poate fi de pana la 450.000 de lei, in functie de cifra de afaceri a companiei si de nevoile acesteia.

Comisionul de acordare este de 0,6% din valoarea totala a facilitatii, in timp ce comisionul de emitere este de 25 euro, pentru scrisori de licitatie cu valoare mai mica de 5.000 de euro sau de 50 de euro, pentru scrisori de licitatie de peste 5.000 de euro.

Oferta promotionala scrisori de garantie pentru participarea la licitatii este valabila pentru sase luni, pana in septembrie 2012.

Oferta de trade finance a Millennium Bank mai include produse specifice, cum ar fi acreditive documentare, scrisori de garantie, incasso, ordine de plata conditionate, dar si plafoane pentru scrisori de garantie si acreditive, limite de cash colateral, limite multioption.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)