Clientii Millennium Bank pot beneficia de noul Depozit Chibzuit de Vacanta, care ofera una dintre cele mai avantajoase dobanzi de pe piata, de pana la 6,5% pe an, in functie de suma economisita si de optiunea clientului de a reinnoi depozitul. Acest produs de economisire este disponibil in lei pentru fonduri noi, pentru toti clientii – atat noi, cat si existenti – si poate fi constituit pe o perioada de trei luni.

Depozitul Chibzuit de Vacanta va fi disponibil pana pe 30 septembrie 2013 si poate fi deschis atat in sucursalele Millennium Bank, cat si prin intermediul serviciului Call Center. Deschiderea si administrarea depozitului sunt gratuite, iar suma minima este de 2.000 de lei.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobanda progresiva, care ajunge la 10% pe an in a sasea luna, Contul de economii pentru copii cu dobanda anuala de 5%, precum si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat.

Banca ofera dobanzi mai mari pentru depozitele la termen in lei si in euro deschise prin intermediul serviciului Internet Banking. Bonusul este de 0,25 pp sau de 0,15 pp, in functie de moneda si de perioada depozitului, iar dobanzile ajung la 5,25% pe an pentru lei si la 3,40% pe an pentru euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)