O echipa de angajati ai Millennium Bank a lucrat voluntar pe santierul Habitat for Humanity din Ploiesti, pentru a ajuta 12 familii care au nevoie de o locuinta. Voluntarii Millennium Bank au contribuit sâmbata, 8 septembrie 2012, la ridicarea structurii, la placarea cu gips si cu vata minerala, la pregatirea termoizolatiei si la sapaturile pentru conducta de apa si pentru canalizare.

Este al treilea an in care Millennium Bank lucreaza alaturi de Habitat for Humanity România, ajutând familii vulnerabile din punct de vedere economic si social sa traiasca in conditii mai bune. in 2010, 23 de angajati au contribuit la construirea unei case in Clinceni, judetul Ilfov, pentru opt persoane cu dizabilitati, iar in 2011, 12 voluntari au ajutat la ridicarea unei case pentru o familie de nevazatori din judetul Calarasi.

Casa din Ploiesti este rezultatul programului „Un nou inceput”, initiat de Habitat for Humanity in 2012. Proiectul isi propune construirea a trei locuinte cvadruple pentru 12 familii cu venituri mici sau cu probleme de sanatate, care traiesc in conditii precare.

Programele Habitat presupun implicarea directa si din partea beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitarea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. in acest mod, Habitat for Humanity România ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate intr-un fond din care se construiesc alte noi locuinte.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)