Banca-mama a Millennium Bank Romania, Millennium bcp Portugalia, a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, “Cea mai buna banca din Portugalia” de catre revista EMEA Finance, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.

”Este o mandrie faptul ca Millennium bcp primeste din nou aceasta distictie, ca o recunoastere a activitatii bancii intr-o perioada deosebit de dificila din punct de vedere economic. Acest premiu prestigios este rezultatul efortului si daruirii angajatilor bancii din toate tarile in care operam”, a precizat Nuno Amado, Chief Executive Officer Millennium bcp.

Pe de alta parte, Millennium Bank Polonia a fost desemnata “Cea mai buna banca straina” de pe piata poloneza, de catre aceeasi revista.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)