Chiar daca sistemul bancar sufera de neincredere in acesta perioada de criza, seful sau, Guvernatorul Mugur Isarescu, se bucura de increderea romanilor. Chiar daca domnia sa nu mai este om politic, increderea romanilor in seful BNR ramane de interes, fiind un tehnocrat admirat de populatie pentru profesionalism si decenta.

Daca anul trecut, Topul era condus de Victor Ponta, acum locurile s-au inversat.  Mugur Isarescu se situeaza primul loc in topul increderii romanilor, cu 48%, potrivit Barometrului de opinie realizat de Inscop Research, la comanda ziarului „Adevarul“.

Intrebati cata incredere au in Mugur Isarescu, 48% dintre respondenti au raspuns cu “multa” si “foarte multa”. Sondajul a fost realizat in perioada 21 – 28 februarie 2013, pe un esantion de 1.066 de persoane, reprezentativ pentru populatia Romaniei, cu o eroare maxima admisa a datelor de ± 3%, la un grad de incredere de 95%. Mugur Isarescu este incarnarea mitului tehnocratului

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)