Premierul Viorica Dăncilă a venit joi după-amiază în Parlament, unde are o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a ajuns joi la ora 17.00 la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, acolo unde se afla şi premierul Viorica Dăncilă, care ajunsese la biroul lui Liviu Dragnea în jurul orei 15.30.

La discuții a urmat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Discuţiile vin în contextul în care reprezentanţi ai Guvernului au spus că nu este nevoie de o mediere între BNR şi Executiv aşa cum a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Inițial, întâlnirea trebuia să aibă loc în cursul zilei de joi, la sediul Guvernului. Însă, surpriză! Mugur Isărescu merge în birou la Liviu Dragnea. La întâlnirea de la Palatul Victoria va participa și prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.

Anterior, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o întâlnire cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, iar discuţiile au durat mai bine de două ore.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)