Mugur Stet, purtator de cuvant al BNR, a facut prima declaratie cu privire la scandalul in care bancile comerciale au fost implicate. Acesta face apel la calm si cere televiziunilor sa se renunte la exagerari. Domnia sa a explicat ca “nu vrea sa faca comentarii pana nu se termina ancheta. Eu nu merg pe presupuneri”, a declarat purtatorul de cuvant al BNR la Digi 24. “Ancheta nu este publica, se practica exagerari la TV, se ajunge ca intreaga breasla sa aiba probleme. Noi nu am avut probleme, supravegherea si-a facut datoria”, considera acesta. “Eu astept ca ancheta de DIICOT sa se finalizeze, parchetul sa dea o solutie, justitia sa se pronunte, nu vreau sa facem justitie la televizor. Noi vorbim despre o presupusa activitate infractionala/presupus prejudiciu, nu avem o decizie a justitiei.”

“Daca pronuntam mereu “daca”, va pun si eu un “daca” in fata: daca nu se ajunge la nici o decizie in acest caz, o decizie de urmarire si se dovedeste ca totul a fost o greseala?” a incheiat Mugur Stet.

 

BankingNews.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)