Angajatii din generatia Y, cei cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, nu cauta in mod special dezvoltarea profesionala, ci pe cea personala, a declarat Mugur Tolici, director de resurse umane in cadrul BNR, prezent la HR Conference 2014, citat de Ziarul Financiar.

“Generatia Y nu vrea neaparat sa se dezvolte profesional, ei vor sa se dezvolte ei ca oameni, soft skills, comunicare, lucru in echipa, inteligenta emotionala. Daca vrem sa ii retinem trebuie sa le oferim si asta”, a spus Mugur Tolici.

Legat de angajatii BNR, majoritatea sunt supraspecializati, unii avand roluri unice pe piata muncii din Romania.

“Peste 1.000 angajati BNR au o specializare inalta. Aproape 500 sunt cu roluri unice la nivelul Romaniei”, a declarat Mugur Tolici.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)