Conditii de cazare ca intr-un hotel de lux, servicii de calitate, curatenie desavarsita, amabilitate, implicare totala si atentie non-stop din partea personalului medical, consiliere pe toata sederea in spital si aparatura medicala de ultima generatie sunt principalele atuuri pentru nasterea intr-o maternitate din sistemul medical privat.

Orice gravida care-si permite sa scoata din buzunar o suma considerabila, alegerea unei maternitati private reprezinta o decizie inteleapta, in conditiile in care actul medical si, in special, conditiile din cele mai multe spitale de stat lasa de dorit. Experientele impartasite de femeile care au nascut la privat pe bloguri si forumuri sunt in majoritatea lor covarsitoare pozitive, fapt ce arata ca banii dedicati unui asemenea eveniment au fost cheltuiti cu folos.

Cei mai importanti jucatori de piata serviciilor medicale private care pun la dispozitia clientelor posibilitatea de a naste in cadrul unitatilor proprii sunt MedLife (3) si Regina Maria (2), care detin impreuna 5 maternitati in Bucuresti (2), Brasov (2) si Arad (1), la doua dintre aceste unitati existand si posibilitatea nasterii in apa.

Bugetul pe care o viitoare mamica trebuie sa-l aloce nasterii intr-o maternitate privata difera mult in functie de pachetele de servicii alese, de optiunea privind recoltarea si procesarea de celule stem, de consultatiile si analizele care pot fi efectuate inainte si dupa nastere pentru mama si copil si de timpul petrecut intr-o maternitate privata (de obicei cel putin 3 zile de internare), variind intre 3.000 de lei si peste 12.000 de lei.

Publicatia online www.doctornews.ro va prezinta o ampla analiza referitoare la costurile pe care le impune nastarea in sistemul medical privat, unde sunt localizate maternitatile private pe harta Romaniei si serviciile de care pot beneficia viitoarele mamici.

Cum sunt cocolosite proaspetele mamici: steward la dispozitie, internarea impreuna cu un membru al familiei, sedinte de masaj, coafura si manichiura, internet si iPad 2, hainute, scutece, creme si pudre pentru bebelus, consultatie la domiciliu pentru copil. Citeste intreg studiul despre nasterea in sistemul medical privat pe www.doctornews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)