Notarii au luat decizia să reducă cu 50% onorariile pe care le vor percepe pentru darea in plată. Consiliul Uniunii Naționale a Notarilor Publici a decis, astăzi, să propună ministrului Justiției reducerea cu 50% a onorariului pentru autentificarea actelor de dare în plată, anunță şi deputatul Daniel Zamfir.
 
Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, a declarat că nu este necesară modificarea legii dării în plată, astfel încât să fie eliminată impozitarea transferului de proprietate.
 
“Avem o lege, darea în plată, dezbătută în Parlament timp de peste un an. Legea a ieşit din Parlament cu aceste prevederi foarte clare. Este o lege stabilită în Parlament şi nu vedem de ce să venim acum să o modificăm. În acest moment nu am înţeles raţiunea pentru care darea în plată are loc în condiţiile codului fiscal actual”, a spus Dragu, săptamana trecută.
Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)