Octobank, FinTech-ul din Cehia cu accent pe IMM-uri, magazine online, comercianții dar și persoane fizice si-a lansat astazi prezenta pe piata autohtona cu mesajul “Ne-am lansat în #Romania! ?”

Potrivit Octobank, noua entitate va permite persoanelor fizice /întreprinderilor să obțină una dintre cele mai bune rate ale dobânzii pentru credite. “Fie că aveți nevoie de un împrumut rapid, un credit personal sau de afaceri, un leasing sau chiar factoring, Octo este locul unde trebuie să mergi” este mesajul bancii.

Octobank furnizează servicii exclusiv online, prin intermediul aplicațiilor web și mobile.

“Octo este o platformă FinTech unde iti poti deschide un cont gratis si ai acces la imprumuturi rapide de tip IFN in 2 zile”, precizeaza unul dintre fondatorii Octo, romanul Bogdan Atanasiu, pe pagina sa de Linkedin.

Acesta explica: “Octo este un FinTech centrat pe principiul #PowerToThePeople”

Octobank iti promite ca poti negocia dobanda. “Pe platforma noastră de licitare, băncile, IFN-urile și alte entități financiare concurează între ele într-un „război” de licitare de 5 zile (2 zile pentru împrumuturi rapide) pentru a oferi utilizatorilor noștri (persoane fizice / companii) cea mai mică rată a dobânzii posibilă pentru fiecare cerere. La final, poți alege oferta care îți place cel mai mult. Și este #GRATUIT.”

Despre cum functioneaza OctoBank citesti AICI

Citeste si

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)