Primele trei banci din sistemul bancar, BCR, BRD si Banca Transilvania, s-au alaturat zilei de Black Friday. Bancile ofera clientilor reduceri si comisioane zero pentru cardurile de cumparaturi, vezi ofertele BCR si Banca Transilvania, dar si costuri reduse la creditele de nevoi personale, oferta promovata de BRD.

BRD vinde credite de nevoi personale cu perioada de gratie totala de 3 luni

Banca ofera pana pe 27 ianuarie 2015 o oferta promotionala la creditele de nevoi personale in lei. Clientii pot beneficia de o perioada de gratie totala de 3 luni (perioada in care nu vor plati dobanda, capitalul si asigurarea) dar si de o dobanda de 9,75% pe an. in cazul in care clientii opteaza pentru incasarea venitului in cont BRD, dobanda este redusa la 8,78% pe an.

Conditiile promotionale sunt oferite tuturor celor care solicita creditele de nevoi personale „Expresso” si creditele de refinantare „Expresso ReStart”, pentru valori mai mari de 5.000 lei.

In plus, de Black Friday (21 – 23/11/2014) persoanele care aplica pentru aceste produse pe site-ul bancii la sectiunea dedicata www.brd.ro/expresso si finalizeaza dosarul de credit pana pe 23/12/2014, beneficiaza si de gratuitate la comisionul de analiza.

Solicitantii de credite „Expresso” care opteaza pentru incasarea veniturilor la BRD beneficiaza de o Dobanda Anuala Efectiva de 9,82% (10,77% fara incasarea veniturilor)*.

Clientii pot beneficia de consiliere si asistenta personalizata atat in unitatile din reteaua bancii, pe www.brd.ro, cat si la MyBRD Contact, serviciu disponibil 24/7 la TelVerde 0800 803 803 sau *BANCA (*22622).

* DAE a fost calculat pentru un credit de 15.000 Lei, contractat pe o durata de 5 ani, cu perioada de gratie totala de 3 luni. in calcul sunt incluse: dobanda fixa 8, 78% p.a. (pentru incasarea venitului intr-un cont BRD), respectiv 9,75% p.a. (daca nu se incaseaza venitul la BRD), comisionul de analiza dosar de 200 Lei (perceput o singura data la acordare) si asigurarea de viata de 0,09% pe luna (perceputa la soldul creditului, incepand cu a 4-a scadenta).

 

Oferte si la cardurile de cumparaturi

Si alte banci mizeaza pe aceasta zi apreciata de romani si vin cu oferte. Spre exemplu, Banca Transilvania si BCR, anunta avantaje la cardurile de cumparaturi.
Banca Transilvania si a indreptat atentia catre “ziua ofertelor” si propune clientilor interesati Star Forte, cel mai bun card de cumparaturi din Romania, potrivit bancii. Intra pe portalul bancii si afla detaliile.

BCR a lansat un portal dedicat unde poti afla detalii despre cardul suspus acestei oferte, este vorba despre “Cardul Bun de Plata”.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)