Programul Prima Casa este elementul care mai tine in viata creditul imobiliar. Ofertele bancilor sunt aproape identice in ceea ce priveste dobanda si suma maxima. Se remarca imprumuturile in euro, potrivit unei analize Capital. Oferta in lei lipseste la cateva banci importante, printre care si ocupanta primului loc in topul creditelor in euro, adica BRD.
Analiza Capital.ro arara ca imprumutul Prima Casa in euro de la BRD este cel mai avantajos, urmat de cel de la  Emporiki Bank si CEC Bank.
CEC are si cea mai buna oferta pentru varianta in lei a programului. Rata lunara se invarte in jurul valorii de 320 de euro, plus sau minus 3,4 euro in functie de banca. Pentru varianta in moneda nationala, rata lunara este de aproximativ 1.680 de lei.

 

Despre cele mai bune oferte si modul de calcul al topului citesti aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)