Posesorii de carduri de cumparaturi de la Banca Romaneasca beneficiaza pana la finalul lunii ianuarie 2013 de 3, 6, 12 sau 24 de rate cu costuri 0 pentru orice produs cumparat din Orange shop sau din magazinul online Orange.

Astfel, pana la 31 ianuarie 2013, acestia au 0% dobanda si 0 lei comision de activare pentru planurile 3,6 sau 12 rate, la cumparaturile de pana la 1.000 de lei, si 3, 6, 12 sau 24 de rate, la cumparaturile de peste 1.000 de lei. in plus, clientii care platesc cu cardul de cumparaturi in Orange shop sau in magazinul online Orange beneficiaza si de 3% bonus inapoi pe card din valoarea achizitiilor de peste 200 de lei.

Oferta este valabila pentru toti detinatorii de carduri de cumparaturi care efectueaza cumparaturi in perioada campaniei.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)