Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a anunțat miercuri că ordonanța privind RCA a fost adoptată de Guvern iar prevederile sale vor fi făcute publice în cursul serii de miercuri pentru a putea fi consultate și de transportatori.

“În acest moment ordonanța a fost adoptată în Guvern. Va fi publicată în această seară. Transportatorii o pot vedea. (…) Va fi publicată tocmai pentru a putea fi consultată de transportatorii care mai au dubii (în privința organizării protestelor de joi — n.r.). Textul ordonanței va putea fi văzut în această seară de către transportatori”, a spus Iolu, într-un briefing de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că toate aspectele discutate și agreate în negocierile cu transportatorii sunt incluse în ordonanța de urgență.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)