OTP Bank Romania anunta lansarea, in parteneriat cu MasterCard, a campaniei promotionale ATM 0. Pana la data de 31 decembrie 2012, toti posesorii de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romania beneficiaza de comision zero la retragerile de numerar de la orice bancomat din tara, al oricarei banci.

Astfel, clientii bancii îsi pot folosi cardurile de debit MasterCard, gratuit, oriunde in tara, fie ca retrag bani de la bancomat sau platesc cu cardurile la comercianti, beneficiind de avantaje precum:
·    Retrageri de numerar cu zero costuri, de la intreaga retea de bancomate din tara;
·    Posibilitatea de a utiliza oricare din cele 10.000 de bancomate din tara, nu numai pe cele ale OTP Bank;
·    Clientii pot retrage oricat au nevoie, de cate ori au nevoie, banii acestora fiind astfel mereu in siguranta;
·    Clientii au la dispozitie, gratuit, cea mai extinsa retea de acceptare nationala pentru retragerile de numerar si platile la comercianti.

„OTP Bank este prima banca din Romania care ofera, în parteneriat cu MasterCard, gratuitate pentru retragerile de numerar de la orice bancomat din tara, prin campania ATM 0, adresata utilizatorilor de carduri de debit MasterCard. Daca, pana acum, se întampla de multe ori ca romanii sa caute cel mai apropiat bancomat al bancii si sa retraga toti banii de pe card, în ziua de salariu, pentru a evita comisioanele si drumurile la un anumit bancomat, prin noua facilitate, acestia au la dispozitie, gratuit, cea mai extinsa retea de acceptare a cardurilor, reteaua nationala, formata din peste 10.000 de ATM-uri si mai mult de 120.000 de POS-uri. Libertatea de utilizare contribuie la formarea unui comportament corect de folosire zilnica a cardurilor”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe.

„Eliminarea comisionului la retragerile de numerar, prin campania ATM 0, vine în completarea comisionului zero pentru platile la comercianti, permitand acum clientilor posesori de carduri de debit  MasterCard emise de OTP Bank Romȃnia sa le foloseasca oriunde în tara, oricand, gratuit. Cu ATM 0, este ca si cum posesorii de carduri de debit si-ar pastra banii într-un seif, stiind ca au acces la el oricand si oriunde doresc, fara niciun cost suplimentar.”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romȃnia.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)