Creditul pentru achizitia de echipamente agricole se adreseaza persoanelor juridice si clienților PFA/II/IF care desfasoara activitați  in domeniul agricol. Noul produs este destinat achizitionarii de masini si utilaje agricole, precum si orice alte bunuri care sunt utilizate de client pentru desfasurarea activitații in ferma. Pot fi achiziționate atat bunuri noi, cat si bunuri second hand.

„Consideram ca agricultura este o ramura importanta a economiei locale a carei dezvoltare poate contribui substanțial la cresterea economica a Romaniei. In acest sens, investitiile din agricultura pentru alinierea la standardele moderne de lucru sunt un factor determinant”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

Detalii credit:

  • Suma maxima: 200.000 EUR (echivalent in lei)
  • Aportul clientului este de minimum 10% din valoarea echipamentului achizitionat (fara TVA);
  • Perioada de acordare: pana la 60 de luni;
  • Modalitate de utilizare: creditul poate fi utilizat intr-una sau mai multe transe, in termen de cel mult 60 de zile calendaristice de la data semnarii contractului de credit;
  • Rambursare: in rate lunare/ trimestriale egale sau in rate trimestriale inegale adaptate ciclului specific de productie, dupa cum urmeaza: trim. 1 – 10%; trim. 2 – 10%; trim. 3 – 40% si trim. 4 – 40% din valoarea sumei anuale de plata.
Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)