Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata locala, OTP Bank Romania anunta lansarea unei oferte promotionale la credite: dobanda cadou, din 10 in 10 luni. Oferta este valabila pentru creditele de nevoi personale si creditele ipotecare achizitionate pȃna la data de 31 martie 2014, daca timp de 9 luni consecutive clientul nu inregistreaza nicio restanta la plata ratelor.

Clientii care opteaza pentru creditul de nevoi personale in lei, beneficiaza de avantaje precum:
* 0 lei comision de deschidere cont curent;
* 0 lei comision lunar de administrare credit;
* 0 lei comision de analiza dosar;
* 0 lei dobanda, din 10 in 10 luni*;
* 0% comision de rambursare anticipata;
* Gama larga de venituri acceptate.

Creditul ipotecar in euro este destinat cumpararii unei locuinte si ofera clientilor beneficii precum:
* 0 euro comision de deschidere cont curent;
* 0 euro comision lunar de administrare credit;
* 0 euro dobanda, din 10 in 10 luni*;
* 0 euro comision de analiza dosar;
* 0% comision de rambursare anticipata;
* Gama larga de venituri acceptate;
* Sunt acceptati pana la 3 codebitori.

“Anul acesta, OTP Bank aniverseaza 10 ani de prezenta in Romania. 10 ani in care am demonstrat ca intelegem nevoile financiare ale clientilor nostri si ca avem capacitatea de a anticipa tendintele pietei, fie ca este vorba de creditare sau economisire, de clienti persoane fizice sau companii. Vom continua sa identificam solutii simple si eficiente, adaptate nevoilor pietei. Un astfel de exemplu este si aceasta campanie aniversara la credite, prin care le oferim clientilor nostri dobanda cadou, din 10 in 10 luni, alaturi de o serie de alte beneficii importante”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romȃnia.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Exemple de calcul:
Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 RON pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda porneste de la 11,77%**, DAE 11,33%. Rata lunara este, astfel, de 221 RON, costul total al creditului 3.277 RON, iar valoarea totala platibila 13.277 RON. in cazul in care clientul inregistreaza orice fel de restanta, DAE este 12,43%.

Pentru un credit ipotecar in valoare de 35.000 EUR pe o perioada de 30 ani, rata de dobanda porneste de la 6,37%**, DAE 6,42%, rata lunara este de 218 EUR, costul total al creditului este 43.566 EUR, iar valoarea totala platibila 78.566 EUR. in cazul in care clientul inregistreaza orice fel de restanta, DAE este 6,56%. Perioada de verificare si de dobanda promotionala se aplica numai in primele 36 de luni de la data primei rate.

* Daca pe o perioada anterioara de 9 luni, clientul nu inregistreaza restante.
** in functie de profilul clientului si istoricul de creditare. Orice solicitare pentru aceasta oferta va fi analizata conform politicii interne a bancii si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentelor prezentate si a nivelului de dobandã aplicabil profilului de client. Asupra nivelului de dobanda aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificari in urma analizei solicitãrii
de credit, atat in sens descrescator cat si in sens crescator.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)