Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata locala, OTP Bank anunta lansarea unei noi oferte promotionale la credite: dobanda de la numai 9.99%*, pentru creditul de nevoi personale in lei si 5.90%**, pentru creditul ipotecar in euro.

Oferta este valabila pana la data de 30 aprilie 2014.

Clientii care opteaza pentru creditul de nevoi personale in lei de la OTP Bank, beneficiaza de avantaje precum:
* 0 lei comision de deschidere cont curent;
* 0 lei comision lunar de administrare credit;
* 0 lei comision de analiza dosar;
* 0% comision de rambursare anticipata;
* gama larga de venituri acceptate.

Creditul ipotecar in euro de la OTP Bank este destinat cumpararii unei locuinte si ofera clientilor beneficii precum:
* 0 euro comision de deschidere cont curent;
* 0 euro comision lunar de administrare credit;
* 0 euro comision de analiza dosar;
* 0% comision de rambursare anticipata;
* gama larga de venituri acceptate;
* sunt acceptati pana la 3 codebitori.

“Anul acesta, OTP Bank aniverseaza 10 ani de activitate pe piata din Romania. in tot acest timp, o prioritate a bancii a fost consolidarea unor parteneriate solide cu clientii, bazate pe incredere si transparenta. Eforturile noastre se indreapta constant catre identificarea de solutii simple si eficiente, adaptate contextului economic si nevoilor reale ale clientilor nostri”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romȃnia.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

* Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 RON pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda este de 9.99%1, DAE 10,46%. Rata lunara este, astfel, de 212 RON, costul total al creditului 2.745 RON, iar valoarea totala platibila 12.745 RON.
** Pentru un credit ipotecar in valoare de 35.000 EUR pe o perioada de 30 ani, rata de dobanda este 5.90%, DAE 6.06%, rata lunara este de 208 EUR, costul total al creditului este 39.735 EUR, iar valoarea totala platibila 74.735 EUR.

1Rata de dobanda este stabilita in functie de profilul clientului si istoricul de creditare. Orice solicitare pentru aceasta oferta va fi analizata conform politicii interne a bancii si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentelor prezentate si a nivelului de dobanda aplicabil profilului de client. Asupra nivelului de dobanda aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificari in urma analizei solicitarii de credit, atat in sens descrescator cat si in sens crescator.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)