OTP Bank

OTP Bank România majorează rata dobânzilor la depozitele la termen în lei, cu scopul de a promova planificarea financiară responsabilă printr-o ofertă competitivă și atractivă. Astfel, dobânzile pentru depozitele la termene de 1 și 3 luni au fost majorate cu 0,4% și 1,10%, ajungând până la 5,10% și, respectiv, 6,10%.

Potrivit băncii, clienții beneficiază de zero comisioane de deschidere, lichidare și retragere numerar. Cel din urmă beneficiu se aplică în cazul retragerilor de numerar provenite din depozitele la termen la data scadenței, constituite pe maturități mai mari de o lună.

Noile rate de dobândă sunt valabile pentru toți clienții persoane fizice, fiind accesibile atât pentru reînnoirea depozitelor existente, cât și pentru deschiderea unor depozite noi.

Băncile caută lei, lichiditatea din piața bancară este minimă

Depozitele pot fi accesate atât în cadrul sucursalelor, cât și prin canalele digitale ale băncii. Clienții care optează pentru deschiderea depozitelor prin serviciul de Mobile Banking – SmartBank – sau prin serviciul de Internet Banking – OTPdirekt – vor beneficia de un bonus de +0,2%, însemnând în total o dobândă de până la 6,30% pentru depozitele la termen constituite pentru trei luni, în lei.

Detalii AICI

Reamintim că în 12 iulie, OTP Bank anunța majorari ale dobanzilor pentru depozitele in lei. Pentru o maturitate de 12 luni, dobândă practicată de bancă urca la 7%

Citeste AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)