OTP Bank ofera IMM-urilor posibilitatea de a accesa linii de credit pentru capital de lucru, in valoare de maximum 5 milioane RON, prin intermediul Programului de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Sumele garantate de FNGCIMM reprezinta echivalentul a 50% din valoarea finantarii, exceptand dobanzile, comisioanele si spezele bancare.

Creditele sunt acordate pe o perioada de 24 de luni, cu posibilitatea unei prelungiri de cel mult 12 luni, iar costurile aferente sunt foarte avantajoase: dobanda de numai ROBOR 3M + 3,1% si comision de acordare de doar 0,4%.

“Intreprinderile mici si mijlocii reprezinta, alaturi de agricultura, unul dintre cele mai importante motoare de crestere economica, motiv pentru care politica noastra vizeaza masuri de incurajare si stimulare financiara a acestui segment. Semnarea Conventiei de Colaborare cu FNGCIMM reprezinta inca o confirmare a faptului ca ne dorim sa fim parte activa in sustinerea IMM-urilor”, a declarat Roxana Hidan, Director Directia IMM, OTP Bank Romȃnia.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)