OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte promotionale: bonus de pana la 500 lei* la achizitia unui pachet de salariat si 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumparaturi de cel putin 200 RON pe luna cu cardul, se arata intr-un comunicat de presa remis de institutia de credit.

In plus, clientii beneficiaza si de 10% reducere** la plata cu cardul a facturilor de utilitati, în primele 6 luni de la achizitia pachetului. Oferta este valabila pentru pachetele achizitionate pana la data de 30 noiembrie 2015.

Clientii care achizitioneaza un pachet pentru salariati de la OTP Bank beneficiaza de multiple avantaje, precum:
·    administrare gratuita a contului curent;
·    ZERO taxa de emitere si administrare pentru cardul de debit inclus în pachet;
·    descoperit de cont cu dobanda speciala;
·    bonus de dobanda atractiv pentru depozitele la termen;
·    serviciul de economisire automata, instrument special creat pentru a încuraja economisirea si administrarea cat mai eficienta a banilor;
·    ZERO comision de activare si mentinere a serviciului OTPdirekt – Internet Banking. În plus, prima tranzactie pe luna este gratuita;
·    alerte SMS gratuite, pentru un control permanent asupra conturilor si a cardurilor, direct pe telefonul mobil.

„Ramanem consecventi strategiei noastre de parteneriat cu clientii si lansam o noua oferta speciala la pachetul pentru salariati. Este solutia pe care o oferim clientilor nostri pentru o mai buna gestionare a veniturilor si pentru reducerea costurilor lunare. Clientii care îsi încaseaza salariul la OTP Bank primesc 10% reducere la plata facturilor de utilitati cu cardul, dar beneficiaza si de dobanzi avantajoase, atat la credite, cat si la depozite, precum si de costuri zero de administrare a contului si a cardului. În plus, la deschiderea pachetului, le oferim clientilor un bonus de „bun venit” în valoare de pana la 500 de lei, în functie de venitul lunar încasat în cont.”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania întelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale în Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1400 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)