OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte promotionale: bonus de pana la 500 lei* la achizitia unui pachet de salariat si 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumparaturi de cel putin 200 RON pe luna cu cardul. In plus, clientii beneficiaza și de 10% reducere** la plata cu cardul a facturilor de utilitati, in primele 6 luni de la achizitia pachetului.

Oferta este valabila pentru pachetele achizitionate pâna la data de 31 iulie 2015.

Clientii care achizitioneaza un pachet pentru salariati de la OTP Bank beneficiaza de multiple avantaje precum:
·    administrare gratuita a contului curent;
·    ZERO taxa de emitere și administrare pentru cardul de debit inclus in pachet;
·    descoperit de cont cu dobânda speciala;
·    bonus de dobânda atractiv pentru depozitele la termen;
·    serviciul de economisire automata, instrument special creat pentru a incuraja economisirea și administrarea cât mai eficienta a banilor;
·    ZERO comision de activare și mentinere a serviciului OTPdirekt – Internet Banking. in plus, prima tranzactie pe luna este gratuita;
·    alerte SMS gratuite, pentru un control permanent asupra conturilor și a cardurilor, direct pe telefonul mobil;

„Pachetul pentru salariati este o solutie pe care o oferim clientilor nostri pentru o mai buna gestionare a veniturilor și pentru reducerea costurilor lunare. Clientii care isi incaseaza salariul la OTP Bank primesc 10% reducere la plata facturilor de utilitati cu cardul, dar beneficiaza si de dobânzi avantajoase, atât la credite, cât si la depozite, precum si de costuri zero de administrare a contului si a cardului. in plus, la deschiderea pachetului, le oferim clientilor un bonus de „bun venit” in valoare de pâna la 500 de lei, in functie de venitul lunar incasat in cont. Suntem astfel consecventi cu strategia noastra de parteneriat cu clientii, oferindu-le produse financiare adaptate nevoilor individuale”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri OTP Bank România.

OTP Bank România, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank România intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

* Bonusul este calculat in functie de valoarea sumei transferate in cont, incepând cu 1500 RON.
** in limita a 30 RON pe luna, pentru o perioada de 6 luni calendaristice consecutive

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)