OTP Bank extinde pentru clientii sai ora limita de procesare a platilor interbancare electonice in lei initiate prin serviciul OTPdirekt. Astfel, platile de mica valoare in lei (<50000 RON) sunt decontate in aceeaşi zi bancara pâna la ora 15.00, fata de 12.30, iar pentru platile de mare valoare (>=50000 RON), intervalul a fost extins pâna la ora 15.30, fata de 15.00.

“Tot mai multi clienti opteaza pentru gestionarea electronica a tranzactiilor bancare, iar noi le rasplatim alegerea prin excelenta in utilizarea sistemului electronic si adaugarea constanta de beneficii aditionale. Extinderea intervalului de procesare a platilor interbancare in RON initiate electronic faciliteaza tranzactii mai rapide, sigure, confortabile si sustine imbunatatirea fluxului de lichiditati ale clienţilor nostri”, declara Mihaela Pavel, Director Operatiuni, OTP Bank Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)