OTP Bank Romania continua campania nationala de responsabilitate sociala „Dreptul de a Citi” si incepe noul an scolar prin echiparea altor 19 scoli din mediul rural. Campania Dreptul de Citi a debutat in luna martie 2010, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu aportul societatii civile, iar pȃna acum, OTP Bank a inregistrat rezultate peste asteptarile initiale: mai mult de 92.100 de carti au fost donate catre 143 de scoli din mediul rural, pentru ca peste 29.000 de copii sa se bucure de cartile necesare dezvoltarii lor.

Prin campania Dreptul de a Citi, OTP Bank  Romania sustine o cauza cu un impact major asupra dezvoltarii armonioase a oricarui copil: accesul la lectura. Campania continua prin dotarea cu carti a 19 scoli devaforizate din judetele: Teleorman, Constanta, Ialomita, Timis, Neamt, Braila, Botosani, Vaslui, Vrancea, Suceava, Dolj, Hunedoara, Valcea, Gorj, Maramures, Bihor, Harghita, Mures si Arad.

In cadrul campaniei „Dreptul de a Citi”, OTP Bank doneaza direct scolilor defavorizate din mediul rural colectii de carti adresate elevilor din clasele I-VIII. Cea de-a doua componenta a campaniei, presupune colectarea de carti, in cele 96 de unitati ale bancii si in Librariile Humanitas, partenere in acest proiect. ii asteptam pe toti cei care sustin aceasta cauza sa ni se alature pentru a le reda si lor un drept care ar fi trebuit sa fie unul natural: cel de a citi.

„Clopotelul inceputului de an scolar a sunat si pentru noi. Campania Dreptul de a Citi a ajuns in alte 19 scoli defavorizate din mediul rural, unde nevoia de carti si manuale se poate vedea limpede in ochii celor mici. Am initiat aceasta campanie pentru a le oferi copiilor din mediul rural sansa de a-si cladi viitorul fara a fi constransi de lipsa cartilor. Rezultatele celor 2 ani au fost peste asteptarile noastre. Cu toate acestea, consideram drept cea mare realizare a noastra oportunitatea ca cei mici sa-si dezvolte imaginatia si aptitudinile, iar bucuria acestora nu poate fi cuantificata. Le multumim tuturor sustinatorilor campaniei si ii invitam sa fie alaturi de noi in continuare. Impreuna, putem contribui la cladirea viitorului generatiei de maine”, a declarat  László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)