OTP Bank România anunță că, începând cu data de 3 aprilie 2023, Agenția Calea Radnei Arad fuzionează cu Sucursala Arad. Prin urmare, întreaga activitate a agenției se va transfera automat în Sucursala Arad, din Bulevardul Revoluției nr. 78, fără a fi necesare acțiuni suplimentare din partea clienților.

Potrivit băncii, “modificare are drept obiectiv creșterea gradului de satisfacție al clienților prin oferirea de servicii de calitate înaltă către aceștia”.

Banca anunță că va pune la dispoziția clienților și serviciile de Internet Banking (OTPdirekt) și Mobile Banking (SmartBank), 24 de ore din 24, prin care pot efectua tranzacții, plăți și obtinerea de informații despre cont, fără a necesita deplasarea în unităţile teritoriale.

Totodată, serviciul de Call Center este la dispoziția clienților de luni până vineri, între orele 8:30-21:00, la următoarele numere de telefon:

0800.88.22.88, apel gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă din România;
+4021.308.57.10, tarif normal apelabil și din străinătate.

Ca alternative, OTP Bank România  precizează că banca își așteptată clienții în noul sediu, dar și în oricare altă unitate din țară, gata să ofere servicii și produse bancare de calitate.

Anterior, în anul 2022, banca anunța că agenţia Calea Radnei Arad este închisă pană în data de 11 Februarie 2022.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)