Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata locala, OTP Bank anunta lansarea unei noi oferte promotionale: bonus de pâna la 500 lei* la achizitia unui pachet de salariat si 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumparaturi de cel putin 200 RON pe luna, cu cardul. În plus, clientii beneficiaza si de 10% reducere** la plata cu cardul a facturilor de utilitati, în primele luni de la achizitia pachetului.

Oferta este valabila pentru pachetele achizitionate pana la data de 28 noiembrie 2014.

Clientii care achizitioneaza un pachet pentru salariati de la OTP Bank, beneficiaza de multiple avantaje precum:
·    administrare gratuita a contului curent;
·    ZERO taxa de emitere si administrare pentru cardul de debit inclus în pachet;
·    dobânzi promotionale si comision de analiza ZERO la creditul de nevoi personale si creditul ipotecar;
·    descoperit de cont cu dobânda speciala;
·    bonus de dobânda atractiv pentru depozitele la termen;
·    serviciu de economisire automata, instrument special creat pentru a încuraja economisirea si administrarea cât mai eficienta a banilor;
·    ZERO comision de activare si mentinere a serviciului OTPDirekt – Internet Banking. În plus, prima tranzactie pe luna este gratuita;
·    alerte SMS gratuite, pentru un control permanent asupra conturilor si a cardurilor, direct pe telefonul mobil;

„Pachetul pentru salariati este o solutie pe care o oferim clientilor nostri pentru mai buna gestionare a veniturilor si reducerea costurilor lunare. Clientii care îsi încaseaza salariul la   OTP Bank primesc 10% reducere la plata facturilor de utilitati cu cardul, dar beneficiaza si de dobanzi avantajoase, atat la credite, cat si la depozite, precum si de costuri zero de administrare a contului si a cardului. Ȋn plus, la deschiderea pachetului, le oferim clientilor un bonus de „bun venit” în valoare de pana la 500 de lei. Suntem astfel consecventi cu strategia noastra de parteneriat cu clientii, oferindu-le produse financiare adaptate nevoilor individuale”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri OTP Bank Romania.

OTP Bank România, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank România întelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)