OTP Bank anunta lansarea unui nou sistem de stabilire a dobanzilor la creditele de nevoi personale in lei. Astfel, clientii care opteaza pentru un credit de nevoi personale in lei de la OTP Bank, pot beneficia acum de solutii multiple de creditare şi de dobanzi avantajoase adaptate profilului fiecarui client, incepand de la numai 10.30% (ROBOR 3L + 6.46%) (DAE 10.80%)*.

In functie de solutia de creditare aleasa, clientii bancii pot beneficia de multiple avantaje, ca de exemplu:
·    Dobanda incepand de la 10.30% (ROBOR 3L + 6.46%) (DAE 10.80%)* la creditele de nevoi personale in lei cu dobanda variabila, daca alegi optiunea de refinantare a unor credite acordate de alte banci;
·    Dobanda incepand de la 11.40% (DAE 11.17%)** la creditele de nevoi personale in lei din campania cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare cu posibilitatea de a beneficia de dobanda ZERO in fiecare a 12-a luna, pentru clientii care işi achita ratele la timp;
·    ZERO comision de analiza dosar la creditele din campanie;
·    ZERO comision de deschidere cont curent;
·    ZERO comision lunar de administrare a creditului;
·    Aprobare rapida, in maximum 24 de ore*** de la depunerea documentatiei complete;
·    Suma maxima de creditare de pana la 66.000 RON, pe o perioada de pana la 120 luni;
·    Gama variata de venituri acceptate in baza unei documentatii de credit simplificate;
·    Posibilitatea de a aplica impreuna cu un co-debitor şi de a refinanta alte credite aflate in derulare.

“Pentru noi, ideea de a oferi produse personalizate, care sa raspunda direct unor nevoi reale ale clientilor, este esentiala. De aceea, in contextul tendintei de reducere a ratelor de dobanda pentru creditele acordate persoanelor fizice, am implementat acest sistem de dobanzi adaptate profilului fiecarui client, care optimizeaza solutiile de creditare ale OTP Bank Romania. Astfel, fiecare client al Bancii, in functie de profilul sau, beneficiaza de o oferta personalizata, cu multiple avantaje importante si dobanzi incepand de la numai 10.30%”, a declarat Simona Lianu, Director Produse Persoane Fizice si Produse de Investitii, OTP Bank Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)