OTP Bank România anunță lansarea unei noi oferte promoţionale la achiziționarea pachetului OTP Salariat, valabilă pȃnă la 31 mai 2016, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.

Ȋn funcție de valoarea venitului lunar încasat în conturile curente deschise la OTP Bank România, clienții pot primi atȃt un bonus de bun venit de până la 500 de lei* la achiziționarea unui pachet de salariat, cȃt şi un bonus suplimentar de până la 500 de lei* pentru tranzacțiile efectuate prin serviciul OTPdirekt – internet banking şi mobile banking, inclus în pachet.

Ȋn plus, clienții primesc 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumpărături de cel puțin 200 de lei pe lună cu cardul. Aceștia beneficiază și de 10% reducere** la plata cu cardul a facturilor de utilități, în primele șase luni de la achiziția pachetului.

Clienţii care achiziționează pachetul OTP Salariat beneficiază de multiple avantaje, precum:

• administrare gratuită a contului curent;
• ZERO taxă de emitere și administrare pentru cardul de debit inclus în pachet;
• dobânzi promoționale și comision de analiză ZERO la creditul de nevoi personale şi creditul ipotecar;
• descoperit de cont cu dobândă specială;
• bonus de dobândă atractiv pentru depozitele la termen;
• serviciul de economisire automată, instrument special creat pentru a încuraja economisirea și administrarea cât mai eficientă a banilor;
• OTPdirekt – internet banking şi mobile banking fără niciun cost de activare și menținere a serviciului. În plus, prima tranzacție pe lună este gratuită;
• Alerte SMS gratuite, pentru un control permanent asupra conturilor și a cardurilor, direct pe telefonul mobil.

Pentru a putea intra în posesia bonusului suplimentar pentru utilizarea serviciului OTPdirekt, condiția minimă pentru utilizatori este să acceseze serviciul de internet banking sau mobile banking cel puțin o dată pe lună, pe parcursul a șase luni diferite, și să efectueze cel putin trei tranzacții pe o perioadă de zece luni calendaristice de la data contractării serviciului.

„Lansarea acestei campanii promoționale este în linie cu politica băncii noastre de a oferi soluții care să răspundă nevoilor reale ale clienților și atenția pe care o acordăm calității produselor și serviciilor oferite. Clienţii care îşi transferă salariul la OTP Bank îşi pot administra mai bine şi mai ieftin banii, iar fidelitatea şi consecvenţa acestora este rasplătită cu bonusuri de pȃnă la 1000 de lei*.”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Carduri OTP Bank România.
* Bonusul este calculat în funcție de valoarea sumei transferate în cont, începând cu 1.500 RON, în cazul pachetului OTP Salariat, și de numărul de tranzacții online (minimum trei) efectuate prin serviciul OTPdirekt – internet banking şi mobile banking, pe o perioadă de zece luni calendaristice.
** În limita a 30 de lei pe lună, pentru o perioada de 6 luni calendaristice consecutive.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)