Volksbank anunta ca isi redeseneaza oferta de produse si servicii destinate operatiunilor curente ale IMM-urilor, pentru a raspunde mai bine nevoilor tranzactionale ale acestora. Din luna octombrie, antreprenorii si/sau managerii de companii pot alege, in functie de volumul de activitate, unul dintre cele trei tipuri de pachete de produse si servicii, care includ operatiuni necomisionate. Toate pachetele din oferta Volksbank contin acces gratuit la Internet Banking, plati si incasari in lei, cont curent si card de debit fara comision de administrare, precum si posibilitatea de a realiza schimburi valutare la un curs preferential.

“In baza analizei profilului tranzactional al clientilor persoane juridice, am definit trei tipuri de pachete de cont ce ofera posibilitatea optimizarii costurilor financiare ale companiei. Totodata, accesand pachetul adaptat dimensiunii activitatii, IMM-ul reduce timpul alocat relatiei cu banca prin utilizarea platformei de Internet Banking”, declara Anca Balașu, sef departament Management Produse Persoane Juridice in cadrul Volksbank Romania.

Potrivit unui studiu realizat de Volksbank, peste 50% din clientii persoane juridice  sunt utilizatori de Internet Banking si activeaza in sectorul  comercial, in distributie sau servicii. De la an la an, chiar si in randul firmelor mici si afacerilor de familie, se observa o tendinta de crestere a utilizarii Internet Bankingul. Pentru acesti clienti, Volksbank a definit pachetul ”Perfect Simplu”, care include 10 incasari si 5 plati in lei prin Internet Banking cu comision zero in fiecare luna, acoperind astfel toate operatiunile curente pe care le realizeaza firma.

”Clientul plateste astfel un singur comision lunar (30 de lei) si beneficiaza de un cont curent prin care poate realiza operatiunile curente (plati de salarii, plati de taxe), fara a fi comisionat la fiecare operatiune. In plus, clientului i se ofera in mod gratuit cardul de debit Visa Business pentru managerii companiei”, explica Anca Balasu.

Pe langa Pachetul ”Perfect Simplu”, Volksbank ofera IMM-urilor inca doua tipuri de pachete – ”Perfect Compus” si ”Mai mult ca Perfect”, care se adreseaza companiilor cu un volum mai mare de operatiuni bancare curente.

Studiile interne au aratat de asemenea ca foarte multe IMM-uri obisnuiesc sa faca tranzactii si plasamente in valuta, spre exemplu pentru acoperirea ratelor la credite, chiar daca nu au operatiuni de import-export. In acest context, Volksbank a inclus in beneficiile oferite in cadrul noilor pachete, posibilitatea de a realiza un numar nelimitat de schimburi valutare prin Internet Banking, la un curs preferential.

Caracteristicile pachetelor Volksbank

Produse și servicii incluse Perfect Simplu Perfect Compus Mai mult ca perfect
Conturi curente Fara comision de deschidere si administrare
1 cont în Lei                1 cont în Lei1 cont în Valuta
Internet Banking Fără comision de administrare
Plăți interbancare în Lei, prin Internet Banking, <50.000 lei fără comision 5 plăți 10 plăți 25 de plăți
Plăți internaționale prin Internet Banking N/A 1 plată 2 plăți
Încasări fără comision 10 încasări 20 încasări nelimitat
Schimb valutar prin Internet Banking Toate tranzactiile cu discount față de cursul standard
Card de debit fără comision de administrare 1 card                  2 carduri
Retrageri numerar ATM Volksbank fără comision N/A                 1 retragere
Comision lunar 30 Lei 65 Lei 115 Lei

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)