Publicația online www.bankingnews.ro organizează pe 17 martie 2016, la Athenee Palace Hilton, sala Vivaldi, cea de-a doua ediție a conferinței ”EU plătesc cu cardul”, discuțiile fiind axate pe perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din România. Ce noutăți pregătesc jucătorii de pe piața de profil, care sunt direcțiile de dezvoltare și cum evoluează comportamentul românilor posesori de carduri sunt câteva dintre aspectele ce vor fi lămurite în cadrul evenimentului.

Discuțiile din cadrul conferinței vor surprinde și implicațiile generate de noul Regulament privind comisioanele interbancare (MIF Regulation), care limitează valoarea acestor taxe la 0,2% din valoarea tranzacției, în cazul cardurilor de debit, și 0,3% pentru cardurile de credit.

Anul 2015 a surprins o evoluție foarte bună pe piața instrumentelor de plată, segmentul cardurilor de credit marcând cele mai mari creșteri înregistrate după anul 2009. In aceste conditii, este cu atat mai necesara consolidarea procesului de educatie financiara in randul consumatorilor privind utilizarea corecta a cardurilor de credit.

Totodată, prin temele și subiectele abordate, Conferința ”EU plătesc cu cardul” va fi un prilej special pentru promovarea utilizării cardului bancar ca instrument de plată la comercianți, la ghișeele instituțiilor statului pentru achitarea taxelor și impozitelor și la cumpărăturile online.

În cadrul evenimentului, publicația online www.bankingnews.ro va prezenta o amplă analiză privind evoluția portofoliile băncilor din România pe piața de carduri, studiul de piața urmând a fi pus la dispoziția tuturor participanților la simpozion.

speakeri-colaj
Conferința ”EU plătesc cu cardul” este un proiect dezvoltat cu susținerea Asociației Române a Băncilor, Partenerii evenimentului fiind Visa, MasterCard, Banca Transilvania, BCR și Idea Bank. Speakerii care și-au anunțat deja prezența la cea de-a doua ediție a conferinței ”EU plătesc cu cardul” sunt:

* Florin Dănescu, Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor,
* Elena Ungureanu, Deputy Country Manager România, Visa Europe,
* Cosmin Vladimirescu, Director General MasterCard,
* Oana Ilaș,  Director Direcția Dezvoltare și Management Carduri, Banca Transilvania,
* Dana Mușat, Director Carduri, BCR,
* Antim Iordache, Director Carduri și Online Banking, Idea Bank.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participantilor la conferința ”EU plătesc cu cardul”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta” și urmatoarele specificații: Nume, Companie, Functie, Telefon și Email.

Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta publicul din audiență.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)